Víztisztító berendezések az egészséges ivóvízért

A víztisztító berendezések arra hivatottak, hogy javítsák a víz minőségét. Ezek a készülékek kiszűrik a vízből a benne lévő szennyeződéseket: rozsdát, homokot, iszapot, vírusokat, baktériumokat, és ha található benne, az olajokat is. Ha víztisztító berendezést szerelünk fel a háztartásunkban, akkor az így megtisztított víz kiválóan alkalmas közvetlen fogyasztásra, főzésre, tisztálkodásra.

 A víznek így jobb íze lesz és szagtalanná válik. A jó víztisztító berendezés kiszűri a vízből a káros, veszélyes anyagokat, de fontos, hogy a benne lévő ásványi anyagokat ne szűrje ki, hisz azokra szüksége van a szervezetünknek. A desztillált, ásványianyag-mentes víz hiánybetegségekhez vezet. A víztisztítóval kezelt vízből sokkal jobb ízű a tea, a kávé, és a vasalóba desztillált víz helyett is tökéletes. Még öntözésre is alkalmasabb az így nyert víz, hisz a klórt a növények sem szeretik.

A klórt muszáj a vízbe önteni, hisz azt fertőtleníteni kell, ugyanakkor fogyasztás előtt ki kell vonni azt a vízből, mert a klórnak nagyon sok negatív tulajdonsága van. Ki ne ismerné az érzést, mikor az uszodában összeragad, nehezen kezelhető lesz a haja? Vagy vörösek a szemeink, száraz a bőrünk, és ég, viszket. Mindezt a vízben lévő klór okozza. A háztartásban, a csapokból folyó víz is klórozva van. Az igazán jó megoldás az, ha a klór egészen addig benne van a vízben, míg el nem jut a felhasználóhoz, ott azonban egy házi víztisztító berendezéssel meg van tisztítva tőle a víz. A víztisztító berendezések természetesen rendszeres karbantartást igényelnek, a szűrőjüket cserélni, és fertőtleníteni kell bizonyos időközönként.

Címkék: víztisztító

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."