Ön itt jár: > >

Vízszűrő

Vízszűrő
2017-07-21 09:00:00

Ha tiszta vizet szeretne önteni a pohárba, akkor a vízszűrő csapra szerelhető alternatíváját önnek találták ki. Nem igényel különösebb átalakítást, bontást, rombolást, beépítést. Kis rááldozással nagyot változtathat az életén. Sokáig az emberek maximálisan meg voltak arról győződve, hogy a csapból folyó víz minden tekintetben tökéletes. Ivóvíz. Aztán idővel mind többen kezdték el mondani, hogy bizony a vezetékes variánsban olyan anyagok is úszkálnak, melyek nem biztos, hogy a legjobbak szervezetünk optimális működése szempontjából. 

2017-05-23 06:00:00

Számtalan víztisztító berendezés érhető el a piacon, eleget téve a megnövekedett igényeknek. Néhány éve viszonylag ismeretlennek számított ez az éra, annál is inkább, hogy az emberek többsége maximálisan biztos volt abban, hogy a csapból folyó víz, ivóvíz tökéletesen alkalmas fogyasztásra. Manapság már nem szükséges kampányolni amellett, hogy az igazán kristálytiszta víz nem közvetlenül a vezetékből érkezik. 

2017-05-02 04:00:00

A víztisztítás sava-borsa a víz szűrő működésében rejlik. A különböző technológiák eltérő fizikai, kémiai folyamatokat használnak fel ahhoz, hogy végül a kifolyó víz megfelelő tisztaságú legyen. A csapra szerelhető víztisztító egy útváltó csap közreműködésével teszi lehetővé a kristálytiszta víz fogyasztását. Vízszűrése többnyire az aktív szénre támaszkodik. Természetesen léteznek un. osztott szűrők is, de lényegesen népszerűbbek a GAC aktívszenes szűrőbetétek.

2017-02-10 12:00:00

A vízszűrés fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni. Azt, azonban még mindig viszonylag kevesen tudják, hogy nem elég kizárólag a fogyasztásra szánt csapvizet megszűrni, tisztává varázsolni. Természetesen ez a része is prioritást kell élvezzen a víztisztításnak, ám a felhasználás más területeire is érdemes némi figyelmet szentelnie. 

2017-01-13 13:00:00

A csapra szerelhető vízszűrő egyszerű, kényelmes, és nem utolsó sorban olcsó megoldást nyújt a víztisztítás égető kérdésére. Nem azért szükséges a csapvizet tisztítani, mert az az ördögtől való… Természetesen évtizedekig itták mindenféle szűrés nélkül a csapból folyó vizet eleink, és láthatóan semmi bajuk nem történt. 

2016-12-03 12:21:00

Az ozmózisos vízszűrő berendezések innovációjának hála a vízfogyasztás teljes mértékben egészségessé válik. Sokan úgy hiszik, hogy a víz tisztítása túlzás, hiszen a csapból éppen optimális minőségű víz folyik. Ez az állítás, azonban egyre kevésbé állja meg a helyét, pláne az elrettentő tények, adatok ismeretében. Egy felnőtt ember napi vízfogyasztása minimum 2,5-3 liter. Ilyen mennyiségű hidratálás során korántsem elhanyagolható szempont, hogy milyen minőségű a víz, amelyet fogyasztunk. 

2016-11-10 15:31:00

A víz életünk egyik legfontosabb alapköve. A nem megfelelő, koszos és egészségtelen víz fogyasztása napi szinten bizony komoly egészségügyi komplikációkkal járhat, márpedig a csapból érkező víz manapság elég kevés helyen üti meg a megfelelő szintet. Az ivóvíz minőségét szigorú egészségügyi, higiénés elírások szabályozzák, amelyek támpontot adnak azzal kapcsolatban, hogy milyennek is kéne lennie az otthoni csapvíznek. 

2016-08-14 00:00:00
Ma már köztudott, hogy otthon is elő lehet állítani kristálytiszta vizet, ami nem tartalmaz vegyi és egyéb káros anyagokat. Mivel ezekre a termékekre egyre nagyobb a kereslet, így sok silány minőségű terméke található a piacon. 
2016-07-14 00:00:00
Minden háztartásnak szüksége van vezetékes vízre, hiszen a tisztálkodás, mosogatás, főzés és egyéb tevékenységek mindennapiak. Nem csak a víz mennyisége, hanem a minősége is fontos, éppen ezért van szerencsénk bemutatni az új vízszűrő brendezéseinket, amelyek különböző méretben és teljesítményben vásárolhatók meg. 
2016-06-19 05:27:00
Az egyik leggyakrabban alkalmazott vízkezelési, víztisztítási technológia az ipari vízszűrés. A legtöbb üzem és gyár rendelkezik ipari vízszűrő berendezéssel, hiszen a legtöbb iparágban szükség van a víz tisztítására, a nagy üzemekben pedig ez csakis ipari vízszűrő berendezéssel történhet.
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."