Vastalanító kútvíz tisztítására

Kutak esetében körülbelül száz méter mélységnél beszélhetünk igazán jó minőségű és tiszta vízről. Azonban ilyen mély kút kiásása nagy beruházást jelent, ami nem mindig engedhető meg. Ehelyett sokan választják a normál kutak és víztisztítók együttesének kevesebb költséggel járó opcióját. Ilyen esetben az egyik szűrő alkalmatosság a vastalanító, ami a mechanikai szennyeződések eltávolításáért, az elszíneződés megelőzéséért, vízlágyításért, a zavarosság, szín és szaganyagok csökkentéséért  felelős.
Ahhoz, hogy vastalanító vagy más kútvíz tisztításra alkalmas berendezés kerüljön beszerelésre szükség van néhány adat megállapítására. Ide tartozik a percenkénti maximális vízfogyasztás, a rendszerben levő nyomás nagysága illetve, hogy milyen célra lesz használva a víz, fogyasztás, fürdés, ipari alkalmazás stb. Továbbá a vastalanító megfelelő méretének és töltetének kiválasztásához szükség van vízelemzésre, amely teszterek, kézi merőműszerek és színskálás mérőegységekkel is kivitelezhető. Amennyiben nincs rendelkezésre álló vízelemzés eredmény, akkor pontosan meg kell határozni , hogy mit akarunk kiszűrni a vízből. Ezek az adatok segítségével lehet igényre szabott tisztító berendezést összeállítani. Az ideális szűrés kialakításáért érdemes szakember segítségét kérni, ha nem vagyunk a szükséges adatok birtokában, akkor ezek kimérésében is segítséget kérhetünk. Az eltérő igények és szükségletek alapján a vastalanító és egyéb vízszűrők is egyedi árajánlatokat szülnek, így ilyen készülékek esetében az előre megállapított árak csak irányadók.
Tartalomhoz tartozó címkék: Vastalanító
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."