Több fajta víztisztító berendezés van forgalomban

A vízről nagyon sok mindent tudunk már, rengeteg információ és téves információ kering arról, hogy mennyi vizet kéne inni, és melyik a jó és melyik a kevésbé jó víz. Mivel a sejtjeink legnagyobb része víz, több mint 2/3 –a, így a testünk egészére is ez az arány érvényes. Sőt a testünk egyik érzékeny részére – az agyra is. A napi vízveszteséget pótolni kell, ami izzadással, vizelettel és a test működésével folyamatosan használódik.

 

Régen magától értetődő volt a kútról inni vizet, sőt volt olyan idő is, amikor a patakból is lehetett. Ma már ez senkinek sem ajánlott, hacsak a patak közelében nincs valamilyen víztisztító berendezés.

Sajnos a környezet szennyezésének mértéktelen növekedésével jár a vizek elszennyeződése. Mivel a szántóföldek legnagyobb része sokfajta vegyszerrel kezelt, a víz, ami a földkéreg szűrőjén a földalatti medencékbe szivárog, már nem az, ami régen volt. Ezért naiv az az elképzelés, hogy a csapi vízben az esetleges rozsda a legnagyobb gond. Ezért ténylegesen ajánlott valamilyen víztisztító berendezés beszerzése. A piacon néhány típusú víztisztító berendezés van, ezek különböző változatban kerülnek forgalomba.

Az áruk kb. attól függ, hogy mit tudnak. A néhány ezer forintostól a néhány százezer forintosig széles a választék. De a víztisztító berendezés beszerzése mindenképp előnyös, hiszen a víz pótlása (minden, ami nem víz, az a szervezetünk számára élelmiszer), létkérdés. Az emberek legnagyobb része, a „fejlett” világban dehidrált, tehát nem iszik eleget. Akár ivásra, akár főzésre használjuk, fontos, hogy minél tisztább legyen.  

Címkék: Víztisztító berendezés

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító berendezés
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."