Ön itt jár: > >

Tisztavíz

tisztavíz
2016-06-23 14:02:24
Sokféle víztisztító módszert ismerünk, az egyik ezek közül a fordított ozmózis által tisztított víz. Először azonban tisztázzuk, hogy mit is jelent az ozmózis, milyen folyamat az ozmózis.
 
2015-07-28 17:26:22
Köztudott, hogy a szervezetünk egészséges működéséhez elengedhetetlenül fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű tisztavíz bevitele nap, mint nap. Igen ám, de sokan azzal már nincsenek tisztában, hogy igazából mit is takar a tisztavíz fogalma. Vannak, akik úgy gondolják, hogy a tisztavíz az, ami a csapból kifolyik. Vannak, akik úgy vélik, hogy nem a csapvíz a tisztavíz, hanem a palackozott ásványvíz. De vajon melyik csoportnak is van igaza? 
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."