Lézeres távolságmérő

lézeres távolságmérő
2015-02-07 12:26:00
Elsősorban a mesterek és építkezéssel foglalkozó szakemberek hasznos munkaeszköze a lézeres távolságmérő. Akinek folyamatos mérésre van szüksége, különösen akkor, ha nemcsak a fal hosszát, de magasságát is mérnie kell, akkor ez egy nélkülözhetetlen eszköz. Jelenleg kétféle modell kapható, az egyik 35, a másik 50 m távolságot tud befogni.
2014-11-06 15:26:00
A technikai fejlődés nagyon sok fajta praktikus eszköz megjelenését teszi lehetővé. Egészen biztos, hogy sokan nem tudják, hogy létezik lézeres távolságmérő. De akiknek az a szakmája, hogy mérnek és számolnak, azoknak nagy segítség a munkában. Ugyanis a lézeres távolságmérő, modelltől függően 35 és 50 m-es, távolságban mér és számol ki pl. térfogatot, vagy ad össze és von ki mértékeket.
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."