Ön itt jár: > >

Ivóvíz

Ivóvíz
2017-07-11 06:00:00

Napjainkban mind elterjedtebbé válik az udvarokon, kerti kapcsolatokkal rendelkező területeken lévő kutakból nyerhető víz felhasználása: autómosásra, locsolásra, vagy épp háztartási munkálatokra. Az ivóvíz vizsgálat ilyen helyzetekben elengedhetetlen, és kihagyhatatlan feladat, amiről nem érdemes megfeledkeznie. Bár nagyanyáink korában még nem is hallottak arról, hogy víztisztítás, meg ivóvíz analizálás, de akkoriban sem a levegő, sem a talaj nem volt olyan szennyezett, mint a mai, túlzottan is modern világunkban. 

2017-03-10 04:00:00

Az ivóvíz vizsgálat prioritást kell, hogy kapjon életében. De miért is? Az ivóvíz az ivóvíz, a nevéből is kiderül, egészségre ártalmatlan, fogyasztásra megfelelő. Akkor miért is kellene analizálásra költenie a pénzét? A kérdései jogosak, de érdemes különbséget tennünk a „megfelelő”, és a „tökéletes” jelzők között.

2015-01-03 09:39:00
Számunkra Európa közepén nem az a kérdés, hogy van-e elegendő ivóvíz, hanem az, hogy milyen minőségű. Aki egy kicsit odafigyel az egészségére, annak nagyon is fontos, hogy milyen minőséget juttat a szervezetébe. A világ más tájain az emberek örülnek ha bármilyen vízhez jutnak, hiszen óriási hiány van a vízből. Nagyon sokfelé az ivóvíz szennyezettsége és ez komoly fertőzések forrása.
2014-08-31 08:05:35
Manapság nagyon sokféle információt hallhatunk arról, hogy hogyan is tudunk egészséges ivóvízhez jutni és melyik a jó minőségű ivóvíz. Természetesen minden gyártó és ivóvíz előállító a saját márkáját dicséri, ami még nagyobb káoszt okoz az emberek fejében. Természetesen megindokolni sok mindent lehet és nem is kell elferdíteni az igazságot ahhoz, hogy mindenkinek igaza legyen. 
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."