Házi víztisztító készülék az egészséges csapvízért

A házi víztisztító készülékek kínálata roppant széles; jelentős különbségek mutatkoznak a technikai és a minőségi tulajdonságokban is. Ez alapján láthatjuk, hogy az ideális házi víztisztító kiválasztása laikusként egyáltalán nem egyszerű feladat.

 
A házi víztisztító minőségét elsődlegesen az határozza meg, hogy milyen szennyeződések kiszűrésére alkalmas, illetve milyen hatékonysággal végzi a szűrést. Sajnos a vezetékes víz minősége nagyon sokszor nem kielégítő, ezért a víz szűrése mindenképpen ajánlott.

Ezért szükséges a házi víztisztító használata...

A vezetékes csapvízben található szennyeződések sok esetben jelentős kockázatot jelentenek; a csapvízben a szerves vegyületek mellett jelentős mennyiségben fordulhatnak elő gyógyszermaradványok, klór és klórszármazékok, illetve más szennyeződések. Azonban olyan ásványi anyagok is megtalálhatók benne, amelyek jótékony élettani hatással rendelkeznek; a minőségi víztisztító berendezések képesek a magnéziumot és a kalciumot átengedni a szűrőkön.

Milyen házi víztisztítót érdemes vásárolni?
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Blog Víztisztító készülék
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."