Házi víztisztító berendezés

Házi víztisztító berendezés
2017-05-19 08:00:00

Jogosan merülhet fel önben a kérdés, hogy miért határozzon házi víztisztító rendszer beszereltetése mellett, ha egyszer a vezetékes víz a csapok megnyitásával, bármikor elérhető? Valóban, hazánkban napjainkban már nem probléma a napi vízigény biztosítása. Elég, ha otthonában megnyitja a konyhai csapot, és már töltheti is tele megüresedett poharát, vagy éppen leveses fazekát. Az, viszont már nem olyan egyértelmű, hogy a vezetékek dzsungelén keresztül folyó víz mennyire nevezhető tisztának, fogyasztásra, használatra alkalmasnak. 

2017-04-28 05:00:00

Ha úgy határozott, hogy házi víztisztítóval ajándékozza meg önmagát, és esetleg családját, akkor jó, ha még a vásárlás előtt tájékozódik a kiszemelt készülék fenntartási költségeiről. Természetes, hogy elsősorban a végcél lebeg a szeme előtt, azaz a tiszta víz, ám érdemes akkor már olyan eszköz mellett döntenie, ami minden szempontból a lehető legideálisabb alternatívát kínálja. 

2017-02-24 08:00:00

A házi víztisztító megannyi előnnyel rendelkezik, melyek egytől-egyig az ön egészségét szolgálják. Magyarország vizeiben számos káros anyag található, melyek bekerülve az ivóvíz rendszerekbe közvetlenül veszélyeztetik az ön szervezetét. A klórozással igyekeznek némileg javítani a víz általános helyzetén, kiölve a benne található baktériumokat, egyéb mikroorganizmusokat, ám épp ennek, a klóros kezelésnek az eredménye, a továbbra sem tiszta víz. 

2016-11-27 14:59:00

Ha Ön is tisztábbá, egészségesebbé szeretné tenni otthonában a vizet, de még nem tudta, hogyan valósíthatná meg ezt legjobban, akkor az Aquasana termékeit Önnek találták ki. A házi víztisztító berendezés elérhető központi szerelésű kivitelben is, amely annyit tesz, hogy nem kell minden csap elé külön beszerelni, hanem a betápnál feltesszük és az egész háztartás vizét megtisztítja. A házi víztisztító berendezés tiszta, kemikáliáktól mentes és egészséges vizet biztosít mindenki számára. Elég volt a klóros vízből, amely kikezdi bőrünket nap, mint nap! 

2015-11-10 08:19:00
Azt gondolhatnánk, hogy a vezetékes víz tisztítása a vízszolgáltató feladata, ami részben meg is felel a valóságnak, de az, amit a vízművekben hajtanak végre tisztítás gyanánt, az sajnos nem elégséges ahhoz, hogy mi egészséges vízhez jussunk hozzá. Ez a tény a házi víztisztító berendezés megjelenésével egyetemben kezdett tudatosulni bennünk, de még mindig nem fektetünk rá elég nagy hangsúlyt.
2014-11-22 10:19:00
Sokat lehet hallani és még többet olvasni a házi vízszűrés fontosságáról. Az igaz, hogy vidékünkön nincs gond a vízellátással, de egyre többen figyelmeztetnek a klór veszélyeire, valamint a vízben, esetleg természetes módon megtalálható egyéb anyagokra. Ezen felül, az ország egy részén igen kemény viz van, ami alapból megrövidíti a vízzel működő gépek élettartamát, illetve az állandó karbantartásukra oda kell figyelni. 
2014-09-10 00:00:00
Abban mindenki megegyezik, hogy a víz nagyon fontos számunkra. Nagyon sok adatot találunk a testben lévő víz mennyiségéről, testünk tömegének kb. 65 – 70 % között mozog. Azt is már a legtöbben tudják, hogy elengedhetetlen, hogy ezt a vízmennyiséget napi szinten megfelelő. tiszta vízzel pótoljuk, hiszen az egészség fenntartásához, sőt a visszaállításához ez rendkívül fontos. 
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."