Fordított ozmózis víztisztító

fordított ozmózis víztisztító
2015-03-02 10:43:17
A vegyipar a huszadik században, különösen annak második felében, a II. világháború után rohamléptekkel fejlődött. Ennek eredményeként számos új anyag látott napvilágot, de nagyon sok újfajta vegyszer is. A háztartásokban, a mezőgazdaságban és az iparban is számos fajtát használnak. A vegyszerek száma több százezer. Ezek „levét” szó szerint az emberiség issza meg. Különösen érvényes ez az urbánus környezetre, ahol már szinte észre sem vesszük őket. A vezetékes víz ellenőrzésénél néhány paramétert figyelnek, hiszen a törvény erre vonatkozik csak. 
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."