Ön itt jár: > >

csapvíz

csapvíz
2014-11-10 05:27:00
Ma már szinte természetes, hogy a lakások legnagyobb részében már nem újdonság a csapvíz. Húsz évre visszamenőleg ez nem volt még ennyire természetes, hiszen különösen a kisebb településeken és falvakban, még sok helyen az emberek a saját kútjuk vizét itták. A kutak vize sok helyen volt szennyezett, különösen az intenzív mezőgazdaság és az állattenyésztés elterjedésével.
2014-08-29 11:54:25
Már hosszú évek óta tart a kampány, amely kétségbe vonja a csapvíz fogyaszthatóságát. A vízművek mindenhol, folyamatosan hangoztatják, hogy a csapvíz gond nélkül fogyasztható. Számos tanulmány viszont azt bizonygatja, hogy ez nem így van. A vízművek, vegyi analízisek közzétételével bizonyítják, de tudjuk azt, hogy az analízisek, csak bizonyos anyagokra terjednek ki, akkor ez is kétségeket kelthet sok mindenkiben. 
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."