csapra szerelhető vízszűrő

csapra szerelhető vízszűrő
2017-05-02 04:00:00

A víztisztítás sava-borsa a víz szűrő működésében rejlik. A különböző technológiák eltérő fizikai, kémiai folyamatokat használnak fel ahhoz, hogy végül a kifolyó víz megfelelő tisztaságú legyen. A csapra szerelhető víztisztító egy útváltó csap közreműködésével teszi lehetővé a kristálytiszta víz fogyasztását. Vízszűrése többnyire az aktív szénre támaszkodik. Természetesen léteznek un. osztott szűrők is, de lényegesen népszerűbbek a GAC aktívszenes szűrőbetétek.

2017-01-13 13:00:00

A csapra szerelhető vízszűrő egyszerű, kényelmes, és nem utolsó sorban olcsó megoldást nyújt a víztisztítás égető kérdésére. Nem azért szükséges a csapvizet tisztítani, mert az az ördögtől való… Természetesen évtizedekig itták mindenféle szűrés nélkül a csapból folyó vizet eleink, és láthatóan semmi bajuk nem történt. 

2016-08-04 00:00:00
A megfelelő mennyiségű tiszta vízhez, több módon is hozzá lehet jutni, viszont azt nem mindenki tudja, hogy a vezetékes víz is lehet olyan tiszta, mint a palackozott ásványvizek. 
2016-04-10 08:06:00
Ha már ön is elgondolkozott azon, hogy a csapból folyó víz káros lehet az egészségére, akkor jó helyen jár, hiszen mi olyan víztisztító berendezést tudunk önnek ajánlani, amibe az első használat után egyből beleszeret. Az egyik legkedveltebb termékünk az asztali víztisztító, ami könnyedén felszerelhető minden konyhai csapra. 
2016-03-13 03:12:00
Az egészséges és tiszta vízre minden háztartásban szükség van az egészséges életmódhoz. Ha Ön szennyezett, klóros vizet iszik, az hamar meg fog látszani egészségi állapotán. Egy megfelelő asztali víztisztító könnyedén megszabadítja Önt és családját ezekről a problémáktól.
2016-03-09 19:16:48
A megfelelően tiszta víz minden háztartásban fontos, hiszen az emberi szervezetnek napi legalább 2 liter vízre van szüksége, ami jó, ha megfelelően tiszta és ásványi anyagokban gazdag.
2016-01-12 08:22:00
Az asztali víztisztító berendezések általános esetben az aktívszenes szűrés elvén működnek, amelynek köszönhetően a vezetékes csapvíz szűrését kiválóan elvégzik. A csapvíz minőségét alapjaiban határozza meg a klórtartalom; ennek a szernek a segítségével pusztíthatók el a különböző baktériumok és vírusok, azonban számos kellemetlen mellékhatással is rendelkezik. Mindenekelőtt kellemetlen ízűvé változtatja az ivóvizet, másodsorban pedig a fürdővíz minőségét rontja. Magától értetődik, hogy az asztali víztisztító tárgyalásánál nem beszélhetünk fürdővízről, viszont a túlzott klórhasználat élettani hatásaival érdemes tisztában lenni.
 
2015-07-15 05:22:00
Ma már egyre többen döntenek a víztisztító készülékek megvásárlása mellett. Ez nem véletlen, hiszen egyre többen ismerik fel azt, hogy a megfelelő minőségű és mennyiségű víz elfogyasztása által, sokkal egészségesebbé lehet válni. A víztisztítóknak jelenleg három fő csoportját különböztethetjük meg. Létezik víztisztító kancsó, vagy más néven vízszűrő kancsó, asztali víztisztító, vagy más néven csapra szerelhető víztisztító, valamint van pult alá szerelhető berendezés is.
2014-12-18 07:37:19
Sajnos hozzá kell szoknunk, hogy „civilizált” kényelmünknek ára van. Ennek bizonyítéka, a sok apró „betegség”, ami talán nem is betegség, de mindenképp az ember belső egyensúlyának megbomlása. Az egyik nagyon fontos dolog amire oda kellene figyelni, az a víz! Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű vizet juttatunk a testünkbe. 
2014-07-26 10:11:19
Sokat hallunk a vízivás fontosságáról, de igazából ez sokaknak már csak frázisként hat. Aztán dokumentumfilmekben lehet hallani, hogy Európán kívül, különösen Afrikában főleg csecsemők halnak meg a tiszta víz hiányában. Nálunk ez elképzelhetetlen. De nálunk vajon elég tiszta a víz? Egyesek szerint igen, mások szerint gyógyszermaradványokkal telített, amibe igaz, hogy közvetlenül nem lehet belehalni, de egészen biztos, hogy senkinek sem tesz jót.
Kosár
0 árucikk
Víztisztító előnyök
Vásárlói visszajelzések

Az alábbiakban egy-egy részletet olvashat a vásárlóink által írtakból. Tekintse meg a véleményeket teljes terjedelmükben! Tovább a vásárlói véleményekhez >>


"Víztisztító készülékre azért volt szükségem mert egyszerűen és tömöröen: ihatatlan volt a csapvizünk."

"Először más víztisztító készülékkel próbálkoztunk, de annak üzemeltetése nagyon sokba került. Áramot fogyasztott, és a víz egy része is haszontalanul folyt el."

"Egészségügyi okok vezettek a konyhai víztisztító, illetve a zuhanyszűrő megvásárlásához. Mindkettőt már legalább másfél éve használom, teljes megelégedéssel."

"Az interneten olvastam és néhány ismerősömtől is hallottam az ívóvizünk szennyezettségéről (ennek bárki utánajárhat, hogy mit is iszunk meg naponta)."

 
Kedves Farkas Tamás!
 
"Köszönöm a megkeresést, az Önöktől vásárolt páramentesítővel és légtisztítóval nagyon elégedett vagyok, elérkezett az idő és lehetőség, hogy a víztisztítót is beszerezzem."